Puslapis 1 iš 1
Kiausiniai
26 lapkričio 2009 - 16:00
Sweiki. As sportavau klube apie metus. Bet dabar nusprendziau pabandyti namie ir man visai gerai sekasi. Tik iskylo klausimas. Zinau kad kiausinius valgant ir sportuojen geriau atsigauna raumenys, bei geriau jie auga. Tik ar reike valgyti kausinio baltyma, tryny, ar visa? gal galit paskyt
26 lapkričio 2009 - 17:44
Remigijus, Nov 26 2009, 16:00, pasakė:
Sweiki. As sportavau klube apie metus. Bet dabar nusprendziau pabandyti namie ir man visai gerai sekasi. Tik iskylo klausimas. Zinau kad kiausinius valgant ir sportuojen geriau atsigauna raumenys, bei geriau jie auga. Tik ar reike valgyti kausinio baltyma, tryny, ar visa? gal galit paskyt
susiplak kokteili ir gerk.
26 lapkričio 2009 - 23:19
Nežinau ko tiksliai reikia, tačiau jeigu baltymų tai gali dar valgyti: sojas, sūrį, mėsą, žuvį, žirnius. Jie net gi daugiau baltymų turi.
FreeAga.in jau greitai
13 sausio 2010 - 00:48
Citata
bisky isamiau paaiskink su kuo supkalti. as nenoriu gert visokiu protinu ir aminkiu nes jie kenke
Nuo kada protein'as ir aminų rūkštys kenkia? Proteina tu savo maiste randi kai valgai mėsą, žuvy, ir t.t.. ir be proteino nelabai ką ir pasportuosi rimtai. Reikia proteina naudoti bent 1 syki per dieną po treniruotės leidžiant geram poilsiui maždaug po 1val, todėl geri yra proteinų milteliai iš kurių galima pasidaryti pieno kokteilius... o amino rūkštys padeda atsigauti greičiau raumenim todėl kiek girdėjau ir klausinėjausi yra gerai atsigerti alaus bonka ar skardinę iš po sunkios treniruotės jei nenaudoji jokių papildų ar vitaminų (taip darydavo prieš keliolika mętų kulturistai kai neturėdavo jokių papildu ar visokių steroidų ir kitų nesamonių, kaimo žmonės kačino raumeny kasdieną nenaudodami jokių staklių nieko nes jie neturėdavo tokių dalykų arba neįpirkdavo). Tai va, amino rūkštys padeda raumenio lastelėm grečiau suaugti iš po geros treniruotės kai tos lastelės būna suplėšytos, ir amino rūkštys nekeknia tavo kųnui...
13 sausio 2010 - 16:22
Seip daugelis papildu neskanus
Aisku galima piliulėm nusipirkti , tai gaunant reikalinga norma
> tik su jais reikia atsargiai , nes mano draugeliui pilvo raumenys issipute labiau negu krutines
Pries perkant papildus reikia sužinoti daugiau apie savo metabolizma ir organizma , nes ne taip vartojant galima to sulaukti . Bet ko tik nebuna
Pries perkant papildus reikia sužinoti daugiau apie savo metabolizma ir organizma , nes ne taip vartojant galima to sulaukti . Bet ko tik nebuna
14 sausio 2010 - 00:01
Aš papildus naudoju dabar Animal Pack Cuts, sakau biški masės reikia numesti. Tai tie mano papildai yra tabletės tipo, šeip žadu ši penktadienį pirkti Universal kompanijos Whey Protein nes šitos pasibaigė, na nežinau gal mano organizmas nevirškino tų tablečių gerai nes aš dažnai sirgdavau tai man tabletės nelabai padėdavo. Tai tas Whey Protein būs "powder" tipo, t.y milteliai kurios su pienu sumaišai ir būna pieno kokteilis. Žadu jį išbandyti...
Baigiam offtopic'inti ;D aš pradėjau aš pabaigsiu
lol
Dėl tų kiaušinių žalių gėrimo, kaip per daugelį filmų matėme manyčiau visi, aš bent nesu bandęs, bet mano pusbrolis kuris užsiėminėja atletika jau jaunas būdamas štanga namuose turėjo viensvore(30kg) ir kasdien kačino tai jam kaip tik raumens lastelės tamprios lengvajai atletikai. Jis 3-2 kiaušinius iš pat ryto išgerdavo į stiklinę susimušes ir į kačelke sklepe eidavo ten atsilenkimai ir t.t... tai pasakysiu taip per 3-4 mėn išsiryškino ir padidėjo visi raumenys. Na šeip nežinau, daugiau nuomonių bus gal?
Baigiam offtopic'inti ;D aš pradėjau aš pabaigsiu
Dėl tų kiaušinių žalių gėrimo, kaip per daugelį filmų matėme manyčiau visi, aš bent nesu bandęs, bet mano pusbrolis kuris užsiėminėja atletika jau jaunas būdamas štanga namuose turėjo viensvore(30kg) ir kasdien kačino tai jam kaip tik raumens lastelės tamprios lengvajai atletikai. Jis 3-2 kiaušinius iš pat ryto išgerdavo į stiklinę susimušes ir į kačelke sklepe eidavo ten atsilenkimai ir t.t... tai pasakysiu taip per 3-4 mėn išsiryškino ir padidėjo visi raumenys. Na šeip nežinau, daugiau nuomonių bus gal?
#17 Svečias_jonas
21 gruodžio 2011 - 20:31
nusipirkau sito proteino: http://papildai24.lt...tymai-proteinas
draugas patare, kokia jusu nuomone butu?
dar girdejau, kad Gol whey kazkoks labai geras yra
draugas patare, kokia jusu nuomone butu?
dar girdejau, kad Gol whey kazkoks labai geras yra
Pasidalinti šia tema:
Puslapis 1 iš 1
Greitas atsakymas
Perjungti šią kategoriją Panašios temos
| Temos pavadinimas | Autorius | Statistika | Paskutinis pranešimas | |
|---|---|---|---|---|
Pagalba
Nauja tema
Atsakyti
Daugybinis citavimas