ITforumas.lt: Windows 7: nemato partition'o - ITforumas.lt

Peršokti prie turinio

Puslapis 1 iš 1

Windows 7: nemato partition'o Reikia pagalbos

#1 Vartotojas yra atsijungęs   Bogaloo 

• Daug žinantis
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • Grupė: Moderatoriai

19 sausio 2010 - 11:28

Turiu laptopa ( compaq presario cq61) , jame stovi 250gb hardas. Viena vakara tvarkiau pc (koregavau dainu pavadinimus, perziurinejau nuotraukas ir t.t.) , taciau teko perinstaliuot kompa. Is naujo instaliavau Windows 7 (instaliuodamas truputi pakoregavau partition , taciau "prapuolelio" nejudinau , nes ten svarbi info). Uzsikrauna OS ir nemato partition... Turit kokiu minciu kaip atstatyt?

Partition NTFS tipo, 100gb , kazkaip ji uzvadino System tipo ale (ne PRIMARY kaip kitu, kuriuos mato) ... Gal del to ji slepia? Neturiu laiko kankintis su kompu, nes kelione (siandien isskrendu)
Paveiksliukas
0

#2 Svečias_Svečias Bogaloo

• Grupė: Svečiai

19 sausio 2010 - 13:01

Nuleke visi diskai apart sisteminis :) Per Computer Managament > Storage > Disk Management pavyko atstatyt du partition'us, taciau skaudziai - teko daryt delete ir formatuot is naujo... Dabar liko vienas svarbiausias partition su info , kurio nesinori delete (nes prarasiu visa info) .... Kai spaudziu ant "prapuolelio partition" desini peles - man leidzia vos dvi funkcijas ( help ir delete volume...) , o man reikia prieit prie CHANGE DRIVE LETER AND PATHS...

PS: Jei turit problem su partition (nemato) reikia priskirt jiems raides (D:/ ir t.t. )
0

#3 Vartotojas yra atsijungęs   Bogaloo 

• Daug žinantis
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • Grupė: Moderatoriai

19 sausio 2010 - 13:05

Info apie "prapuolusi partition" :

Layout - simple (kaip visu kitu)
Type - Basic (kaip visu kitu)
File system - (tuscia, nors pries install jis buvo ntfs ir nejudintas)
Status - Healthy ( Primary partition) (kaip visu apart sisteminio)

Problema bus su file system, bet kaip jis galejo pakeist tipa jei per instaliacija jis buvo nejudinamas
Paveiksliukas
0

#4 Svečias_Tautvydas

16 vasario 2012 - 00:24

Va va ir man ta pati problema. Turėjau windows vista, kažkas atsitiko, įjungi kompą, paveikia kokią minutę ir užstringa, negaliu nieko daryti, tenka ilgai palaikyti išjungimo mygtuką ir vėl įjungti iš naujo. Bet vėl tas pats.
TAda įdėjau windows 7 diską, suformatavau c diską, kuriame buvo windows vista, o d disko su duomenimis neliečiau. Įrašiau win 7 į tą c diską, bet kai įeinu į my computer, tai man nemato jokio disko d. Ir paskui antrą kartą bandžiau perrašyti win7, tik šį kartą visai ištryniau c particiją ir sukūriau naują c tokią pačią. Ir ten mačiau, kad D diskas yra kažkaip užvardintas SYSTEM, o c diskas užsivardino PRIMARY. Kai įrašiau win7, vistiek nepadėjo, nemato tos antros particijos. Ir beje, kai užsikraudinėja kompas, tai atsiranda pasirinkti ar užkrauti Windows 7 ar Earlier windows version. Ir eina laikas 30 sekundžių. Kai pasirenku win7, tai juos ir užkrauna, kai pasirenku Earlier windows version, tai ten išmeta, kad nėra kažkokio dll failo ir nieko neužkrauna, paspaudi enter ir vėl persikrauna. Prašau, padėkit, būkit geri, man egzas ant nosies, D diske lbai daug man reikalingos informacijos, uždavinių pavyzdžiai, teorija ruoštis egzui, o aš dabar nieko negaliu daryti...
0

#5 Svečias_Aurimas

10 kovo 2012 - 11:08

Partitionui raide uzdek nes kol nera raides nerodo.. Man tas pats buvo.
0

Vartotojas online Reklama

• Grupė: Nariai

Pasidalinti šia tema:

Puslapis 1 iš 1

Greitas atsakymas

Perjungti šią kategoriją Panašios temos

Temos pavadinimas Autorius Statistika Paskutinis pranešimas
Karšta tema (Yra nauji pranešimai) Windows 7 aktyvacija
Windows 7 Ultimate, Professional, Home Premium ir Starter.
kiria4u 
  • 28 Atsakymų
  • 8.897 Peržiūrų
Karšta tema (Yra nauji pranešimai) Windows 7
ar verta diegti?
kestis 
  • 62 Atsakymų
  • 5.915 Peržiūrų
Karšta tema (Yra nauji pranešimai) Windows 7 instaliavimas iš USB TCQ 
  • 19 Atsakymų
  • 10.272 Peržiūrų
Atidaryta tema (yra naujų pranešimų) Windows Vista diegimas warning 
  • 5 Atsakymų
  • 988 Peržiūrų
Karšta tema (Yra nauji pranešimai) windows xp sp3 Tomas 
  • 21 Atsakymų
  • 2.443 Peržiūrų
Atidaryta tema (yra naujų pranešimų) Windows XP Operacinės sistemos įdiegimas į tuščią kompiuterį R@zor 
  • 8 Atsakymų
  • 2.942 Peržiūrų
Atidaryta tema (yra naujų pranešimų) Isdurke: Kaip pakeist windows vartotojo login slaptažodį
Jo net nezinant
Bogaloo 
  • 8 Atsakymų
  • 1.437 Peržiūrų
Atidaryta tema (yra naujų pranešimų) Windows 7 upgradinimas TCQ 
  • 1 Atsakymų
  • 930 Peržiūrų
Atidaryta tema (yra naujų pranešimų) "Microsoft" pradėjo prekiauti "Windows 7" warning 
  • 0 Atsakymų
  • 477 Peržiūrų

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)